VI. SRAZ 2022

Ročník srazu v roce 2022 byl opravdu velký, ať už z pohledu pořadatelů, tak ze strany ohlasů lidí. Pro nás jako pořadatele začíná sraz už půl roku předem. Ať už jde o rozvržení plánu celého víkendu srazu, fyzické přípravy trofejí, plakátů, bannerů, objíždění sponzorů, příprava pozvánkového videa apod.
Finančně to bylo ještě dál než předchozí roky a pokud byste nás chtěli podpořit, aby se srazy pořádali i nadále, tak mrkněte na eshop: https://www.trikokautu.cz/klub-bmw-e34/

Velkou změnou pro nás letos byl bar a jeho příprava. Bar jsme postavili sami a celý bar si vzala na starost Markét, zastupující sponzora MANOFACTORY a TRIKO K AUTU. Tímto ti chceme vřele poděkovat za všechno, co pro nás děláš a s jakým vytížením si musela skoro bez spánku zvládnout celý víkend. Bohužel nám odpadla další barmanka, tak jsme to museli nějak zvládnout.

Letos se nám toho před srazem sesypalo trochu víc, než bychom si dokázali představit, ale i tak nás to nezastavilo. Přípravy pokračovaly a my mohli začít balit.

Pro nás hlavní program srazu začal už ve středu před srazem, kdy jsme veškeré věci museli naložit. Budík na 6:00. Půjčili jsme si dodávku, vozík, a ještě další auto, abychom se vešli. Nakládali jsme 16 hodin v kuse s objížděním všech míst a naložením věcí, včetně těch, co se jiným nevešly do aut.

Ve čtvrtek ráno jsme vyrazili na cestu směr ATC Rozkoš u České Skalice. Po cestě se k nám přidali další naši pořadatelé a Lukáš z CARTHELL DRIFT. Zhruba ve 12:30 jsme dorazili na místo. Zařídili jsme s panem Šnajdrem – majitelem kempu co bylo potřeba a předali jsme mu po sedmi letech působení v kempu drobný dárek jako poděkování za spolupráci, které si velice vážíme a doufáme, že i do budoucna bude tento člověk na tomto místě i nadále působit i přes komplikace, které kemp už tak má.

Následoval oběd s pořadateli a posunutí kolony aut s věcmi na naše oblíbené místo vzadu v kempu. Jako první jsme rozbalili bar a veškeré vybavení, náplň baru a stylové posezení ze sudů. Bar jsme tedy mohli „pokřtít“. Následovalo rozbalení registračního stanu a naše pořadatelská večerní párty.

V pátek jsme doladili detaily a přijelo nám velké pódium, které nám zařídil kamarád a dlouholetý přítel Dominik Všetečka od svého nadřízeného pana Čápa, který vlastní firmu ČÁP TRANS – autodoprava z Dolního Černilova. Moc tímto chceme poděkovat za propůjčení tak skvělého náklaďáku a těšíme se na další spolupráci s Vámi.

Sraz započal v pátek v 16 hodin a mohli začít najíždět naši účastníci srazu, pro které to vše děláme. Už v pátek najelo spoustu z vás a konečně jsme si trochu mohli užít tu atmosféru s vámi a také pokecat, protože jako každý rok na vás všechny nemám tolik času a snažím se vás začlenit mezi ostatní, aby to neztrácelo tu rodinnou atmosféru, kterou se od začátku snažím udržet.

Samo sebou se muselo taky trochu něco pokazit a tím byla elektrika, bez které by nešlo nic, naštěstí jsme měli rychle vyřešeno díky lidem z kempu, a hlavně díky Kamilovi, který to dal dokupy!!

V pátek se k nám přidal i DJ CÍCA, který nám přijel na celý víkend zahrát svoje pecky, tímto chceme poděkovat i tobě, jsi skvělý člověk a padl si nám do oka. DĚKUJEME!

Svoji návštěvou nás poctili jako minulý rok i přátelé z Německa > ABKGRG (Altblechkutscher Garage). Jak jsme se minulý rok od nich dozvěděli, tak u nich nejsou takové srazy jako tady u nás, takže byli velice rádi a potěšeni, že mohli přijet a znova si to s námi zopakovat. Toho si moc vážíme a děkujeme za ty ohlasy, které nám dodávají sílu v tom celém pokračovat, protože je to hlavně o lidech, o VÁS všech!

Sobotní probuzení bylo trochu chladnější než vloni, ale to nám vůbec nevadilo. Na našem baru už nás všechny čekala snídaně ve formě obložených housek, koblih a kafíčka po probdělé noci.

Od 8 do 10 hodin nám najížděli další účastníci srazu. Při příjezdu k registraci každý obdržel registrační balíček, byl rozdělen do kategorie „LEŠTĚNKA, STAŘÍČEK nebo SPECIÁL“ a pokračoval na připravený plac dle dané kategorie. Letos se program s najíždějícími auty posunul o hodinu.

Než začaly veškeré soutěže, vystavili jsme letošní tombolu na prostor před pódiem, abyste se mohli připravit na to, co vlastně můžete vyhrát, a že to byla bohatá tombola.

Jakmile byli všichni na místě, mohli jsme se začít věnovat programu, a to byl jako první HOD PNEU v kategorii MUŽI a ŽENY. Pro příště víme, že musíme do této soutěže zařadit i děti a vhodnější pneumatiku pro ně. Hod probíhal před barem na příjezdové cestě.

Následovala soutěž VÝMĚNA SVÍČEK na čas, která probíhala před pódiem a DJ nám do toho hrál skvělý pecky. K tomu nám skvěle komentoval celý víkend nejen soutěže, ale i další program náš skvělý „SPEAKER“ Švábík!! Mimochodem, náš sraz pro něj byl moderátorskou premiérou, takže se toho ujmul s veškerou kuráží a vtipem co umí, tímto mu chceme také vřele PODĚKOVAT a smeknout za to, jak to celé zvládnul i přes náročnost celé akce.

Po pauze na oběd a odpočinek nám měla začít nová soutěž „VOCHMATIKA“, ale jelikož se celý program o hodinu posunul, museli jsme tuto soutěž vynechat a začít se věnovat tombole. Tombola letos skýtala zhruba 100 balíčků a věcí mimo balíčky. Obsahovala slevy na zážitky od Allegrie, různé vouchery od nás, vouchery na plátno na zeď od MANOFACTORY, vouchery na svezení a klíčenky od Carthell drift, věci věnované od KB, andělíčky pro štěstí od Andílci od Lucienky, autodoplňky od LKQ, autodoplňky od Kominictví Petr Luňák, propriety a doplňky od DM Detailing studio, skvělé židličky od Péti Kadlečíkové, doplňky od My_Bimmerworld nebo třeba vstupenky do ZOO do Dvora Králové. Navíc jsme pro vás do tomboly vyrobili skvělé minibary z kanystrů, stylové lampičky, a nebo nástěnné hodiny z autodílů a spousty dalších věcí. TÍMTO DĚKUJEME VŠEM SPONZORŮM, kteří se podíleli na tom, aby to bylo natolik bohaté jako třeba finanční dar od CARLAB a KOMINICTVÍ PETR LUŇÁK.

Tombola nám uběhla jako voda i přestože nám během ní spadlo pár kapek. A pak se přiblížila hodina odjezdu na spanilou jízdu okolím. V tu chvíli nám vykouklo zase sluníčko a bylo krásně jako každý rok.

Spanilá jízda vede okolím krásné krajiny od Rozkoše přes Červený Kostelec, dolů směr Vysokov a zpět do kempu ATC Rozkoš. Letos jsme opět měli zařízený doprovod Policie ČR s uzavřením křižovatek. Tímto chceme poděkovat celému týmu Policie ČR za skvěle vedenou a bezpečnou cestu skrz celou spanilou jízdu.

Mezi tím, co jste byli na spanilce, jsme připravili a vystavili námi vyrobené trofeje a k tomu ceny, které jste vyhráli s daným umístěním ve všech soutěžích a kategoriích. Tímto bychom rádi poděkovali sponzorům, kteří zařídili tak hodnotné ceny pro naše výherce a tím jsou:

DM DETAILING STUDIO, ARETAČNÍ PŘÍPRAVKY, CARWASHCZECH a sladká tečka na závěr od DORTOMÁNIE

Díky všem sponzorům se jednalo opravdu o hodnotný ročník srazu. Stálo to za to!!

Při vyhlašování výsledku spadlo sice pár kapek, ale nejsme z cukru, takže jsme to všichni přežili bez ztrát a tady vám přinášíme výsledky:

HOD PNEU ŽENY:

  1. Denisa – 7m
  2. Kristýna – 6,5m
  3. Simča – 6m

HOD PNEU MUŽI:

  1. Tomáš – 9,5m
  2. David – 8,5m
  3. Pavel – 8m

Výměna svíček na čas:

  1. Honza – 00:55:83
  2. Tonda – 01:09:81
  3. René – 01:12:58

LEŠTĚNKA:

  1. Tomáš – 540i
  2. Lůca – 520i
  3. Pavel – 530i V8

STAŘÍČEK:

  1. Daník – 520i
  2. Tomáš – 520i
  3. Jelda – 518i

SPECIÁL:

  1. Florian – Alpina B10 4.0
  2. Lukáš – 540i drift speciál
  3. Pavel – 535i turbo touring

Po vyhlášení výsledků nám zbyly ještě 2 vyrobené trofeje, letos jsme si totiž vymysleli, že ohodnotíme i ty, kteří za námi na sraz jezdí už od počátku, a to je od roku 2016. Těmi jsou David a Simča s jejich „BOHOUŠEM“ – 525tds z roku 1996, kterého David dává dohromady, do letošního srazu byl v kategorii „STAŘÍČEK“ a v zimě se chystá se do něj pustit a uvidíme co příští rok, jestli stihne být v kategorii „LEŠTĚNKA“. Druhým, který na náš sraz jezdí od začátku, je Kuba alias Šmoula, určitě víte, který to je, má šmoulí E34 a pod kapotou jeho auta je 525i z roku 1992, kterého má už opravdu dlouho. Jeho auto je zařazené do kategorie „LEŠTĚNKA“.

Těmito dojemnými chvílemi mi ten sraz dodává opravdu šťávu i přes to, jak je to náročné, jak po stránce psychické, fyzické tak i finanční. Bez těchto lidí by to nikdy nebylo ono, nikdy by to nebylo ono ani bez všech SPONZORŮ, kteří nás podporují! DĚKUJEME a doufáme, že budeme spolupracovat i nadále.

Po vyhlášení soutěží následovala jako každý rok „palba“ v podání CARTHELL DRIFT s jeho drifťákem 540i.

Následovala párty se skvělým DJ CÍCOU a večerní hry před pódiem. Byla to sranda jako každý rok!! BUDEME SE TĚŠIT NA DALŠÍ SKVĚLOU AKCI S VÁMI!!

Za celý tým Kačka, Maty, Markét, Simča, Daník, Bláža, Péťa, Švábík, Dawe, Petta, Vašek, Sun, Sky, Luky Lacky a všem okolo kdo se nabídl pomocnou rukou za celý víkend srazu!! Hlavně nesmí chybět poděkování panu Šnajdrovi, bez kterého bychom neměli sraz kde pořádat.

SPONZOŘI:

Carlab, Kominictví Petr Luňák, Manofactory, DM Detailing Studio, Carwashczech, Allegria, Andílci od Lucienky, My_Bimmerworld, LKQ, Aretační přípravky

PARTNEŘI:

Dortománie, Carthell, Triko k autu, Lukas Lacky-photo,video

PRESS A MÉDIA:

František Novák, Jan Bureš, Domess.raw, Lukáš Lacky, Pettafromprague, Vašek Souček

Napsat komentář